Safe & Smart City

Orașul sigur este un complex informațional și analitic care cuprinde mai multe sisteme, care funcționează automat și asigură controlul, prevenirea și coordonarea unui număr mare de procese legate de securitate și activitatea umană în mediul urban. Acest set complex de sisteme asigură, de asemenea, monitorizarea, analiza și gestionarea tuturor serviciilor municipale ca un singur mecanism. Complexul informațional și analitic Safe City este piatra de temelie a progresului în toate domeniile activităților umane în ceea ce privește un district, oraș, oraș sau orice alt teritoriu.

Fiecare dintre aceste subsisteme are propriul model de amenințare, de care am dori să rămânem în siguranță. Mai mult, acest model de amenințare se va schimba în timp, iar complexul Safe City trebuie să ia în considerare posibilele modificări. În acest scop, promovăm o infrastructură simplă, flexibilă și multisistem pentru un complex informațional și analitic Safe City.

Nivelul 1 - Monitorizare Camere CCTV; Sistem de telemetrie; Complexe terminale pentru comunicații de urgență; Gateway-uri departamentale și sisteme de informații. Toate echipamentele de monitorizare transmit informații de la acest nivel la al doilea nivel.

Nivelul 2 - Sistem. În această etapă, informațiile sunt livrate, acumulate, stocate și procesate. Accesul la acest nivel este aranjat pentru oricine are nevoie să obțină aceste informații. Rețea multisistem pentru transfer de date; Centre (municipale și / sau raionale) pentru acumularea, stocarea și prelucrarea datelor;

Nivelul 3 - Management (Utilizator). La acest nivel se efectuează analiza și luarea deciziilor. Centre de situații de urgență; Centre de dispecerat; Centre locale de monitorizare.

Serviciu inactiv: www.ivygrid.ro