Soluții complete și personalizate de panouri fotovoltaice

SISTEM OFF-GRID

Sistemul off-grid este un sistem izolat, independent şi autonom. Acesta se instalează cu precădere în următoarele situații:

  • în locații unde nu există altă sursă de energie electrică;
  • în cazul în care costurile de racordare la reţeaua electrică sunt mari.

Pentru cazurile în care, datorită conditiilor meteo nefavorabile (ceata, nori, etc) panourile fotovoltaice nu pot asigura incarcarea corespunzatoare a bateriilor şi menţinerea tensiunii de alimentare pentru consumatori, se recomandă utilizarea unui generator electric de back-up.

Avantaje: independența energetică

SISTEMUL ON- GRID

Este un sistem interconectat cu rețeaua electrică de distribuție. Acesta se instalează cu precădere în următoarele situații:

  • în locațiile în care există racord la rețeaua electrică de distribuție şi se dorește o reducere a consumului de energie electrică facturabilă sau acoperirea creșterii de putere cerută de receptori electrici noi instalaţi, cu funcţionare pe timpul zilei.

Avantaje:

  • Nu necesita baterii de acumulatori
  • Se folosește integral producția de energie generata de panourile fotovoltaice

STOCARE - Energie electrică fără întrerupere

Bateriile, şi sistemele de convertire a energiei electrice în căldură şi în gaze promovează independența de alimentare electrică, eliberează reţeaua electrică şi încorporează mobilitatea şi sectoarele de termoficare în protejarea climatului, şi toate acestea se bazează pe controlere

Serviciu inactiv: www.ivygrid.ro